новини

На Київському факультеті підвели підсумки діяльності першого року навчання

01.02.2018 18:01

На Київському факультеті Національної академії Національної гвардії України відбулося підведення підсумків стану військової дисципліни та навчання особового складу першого року навчання за січень 2018 року, а також поставлено завдання на лютий.

У заході взяли участь представники командування факультету, начальники курсів, куратори навчальних груп та весь особовий склад першого року навчання. Начальник курсу підполковник Олександр Повар розпочав захід з доповіді, яка чітко розкрила та схематично продемонструвала успішність навчання та стан несення служби у навчальних групах.

«Завдання, поставлені на минулий місяць, виконані у повному обсязі. За звітний період програму навчання особовий склад курсу виконав, суттєвих зауважень не було», - розповідає підполковник Олександр Повар.

«Слід зазначити, що успіх курсанта у навчанні залежить безпосередньо від свідомості та зосередженості, від постійної праці над зміцненням свого професійного та освітнього рівня. Звертаю вашу увагу на стан військової дисципліни на курсі та спрямовую на свідоме ставлення до виконання службових обов’язків», - підкреслив заступник начальника курсу по роботі з особовим складом капітан Віталій Криворучко.

По завершенню заходу були визначені та нагороджені кращі командири груп, командири відділень, курсанти та чергові курсу.

Молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора