новини

Представники командування Академії обговорили перспективи співпраці з керівництвом області та міста

01.02.2018 19:27

Заступник начальника Національної академії Національної гвардії України по роботі з особовим складом полковник Микола Товма провів робочі зустрічі з головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим та з першим заступником міського голови міста Харкова Ігорем Тереховим.

Учасники зустрічі обговорили перспективи співпраці Національної гвардії з обласною та місцевими радами на 2018 рік та визначили, які питання потребують нагального вирішення.

Полковник Микола Товма презентував керівникам інформаційну брошуру «Національна гвардія України», яка демонструє здобутки та досягнення військ у 2017 році та розкриває основні напрямки подальшого розвитку.

«Ми завжди тісно співпрацюємо з обласним та місцевим керівництвом. Приємно те, що вже погоджено рішення щодо виділення фінансування в розмірі 800 000 гривень на розвиток нашого навчального закладу та покращення підготовки майбутніх офіцерів. В минулому році також була виділена сума близько пів мільйону гривень на покращення навчально-матеріальної бази Академії», - зазначив заступник начальника Академії по роботі з особовим складом.

Під час бесіди, представники керівництва Академії, області та міста виразили вдячність один одному за плідну співпрацю, підтримку та запевнили, що в подальшому відносини будуть лише зміцнюватися. Крім того, було проведено додаткові зустрічі з керівниками профільних департаментів області та міста.

За результатом зустрічі було погоджено план проведення спільних іміджево-агітаційних та військово-патріотичних заходів у місті та області. Всі заходи будуть спрямовані на підвищення іміджу та авторитету Національної гвардії України.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ