новини

Вихованці ліцею з посиленою військовою та фізичною підготовкою проявили бажання навчатися у Національній академії НГУ

02.02.2018 17:15

Військовослужбовці Київського факультету Національної академії Національної гвардії України завітали до учнів ліцею «Кадетський корпус» Святошинського району міста Києва та націлила юнаків на вибір майбутньої професії.

Хлопці радо зустріли курсантів та зацікавлено прослухали інформацію щодо навчання на факультеті. Аби краще зрозуміти, з якими завданнями курсанти стикаються під час навчання, усім охочим було запропоновано продивитись декілька відео сюжетів про діяльність факультету та Національної гвардії в цілому. Після перегляду відео сюжетів, курсанти відповіли на питання щодо вступу до лав Національної гвардії та проходження військової служби за контрактом.

«Впевнений, що навчання на Київському факультеті стане логічним продовженням вашого сьогодення. Адже тут навчають честі, гідності, відповідальності, юнаки перетворюються на справжніх захисників своєї рідної держави», - під час спілкування з учнями зазначив начальник служби фізичної підготовки і спорту Київського факультету капітан Ярослав Гудзяк.

Кадетів дуже зацікавила можливість навчання на Київському факультеті. Вони отримали буклети з детальною інформацію про умови вступу до Національної академії та почули відповіді на всі запитання під час активного діалогу з офіцерами.

«Я вважаю, що професію потрібно вибирати не тільки серцем, а й розумом. Зважити всі «за» і «проти», а ще дуже важливо прислухатися до думки знаючих людей, а вже потім приймати рішення, від якого залежить все твоє майбутнє життя. Дякую, що розповіли нам про ваш навчальний підрозділ. Я обов’язково пораджусь з батьками щодо вступу і, можливо, стану курсантом Національної академії НГУ», - по закінченню зустрічі промовив ліцеїст Тихон Марецький.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора