новини

В Національній академії відбувся випуск студентів денної та заочної форми навчання (відео)

02.02.2018 17:50

У центрі культури Академії  в урочистій атмосфері відбувся випуск студентів, які здобували вищу освіту за спеціальностями «Автомобільний транспорт», «Менеджмент» та «Філологія».

Із вітальним словом до студентів-випускників звернувся перший заступник начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи полковник Олександр Морозов. Він побажав усім успіхів та натхнення в подальшій роботі, професійного становлення, а також ніколи не забувати рідну Альма-матер, викладачів і наставників, які щедро ділилися протягом усіх років навчання своїми знаннями та досвідом.

«Шановні випускники! Сьогодні у вашому житті урочиста хвилина – отримання дипломів про вищу освіту. Дозвольте щиро привітати вас з цією визначною подією. Ми відчуваємо гордість за вас, тому що ви проявили наполегливість, цілеспрямованість, зусилля, здібність і талант. Я впевнений, що ті роки, які ви провели в Національній академії, залишаться у вашій пам’яті на все життя. Бажаю вам удачі і нехай диплом Академії стане для вас першою сходинкою у професійне життя»,– зазначив полковник Олександр Морозов.

Так, в цей святковий день, Національна академія випустила 107 молодих фахівців, із них зі ступенем вищої освіти магістр – 55 студентів, за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст – 7 студентів та  45 студентів отримали диплом бакалавра. Підсумкова екзаменаційна комісія гідно оцінила різносторонню ерудицію студентів, вміння застосовувати набуті знання на практиці. Цього року 11 випускників отримали диплом з відзнакою. 

Протягом заходу присутні насолоджувалися концертною програмою, організованою учасниками творчих колективів Академії. Перед глядачами з музичними номерами виступили солістка оркестру Національної академії Ольга Полежака та учасники вокального колективу «П’ять стихій».

Бажаємо усім випускникам творчого натхнення та реалізації у сфері, яку вони обрали!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ