новини

Гвардійці провели Уроки мужності для випускників шкіл міста Василівка Запорізької області

05.02.2018 17:30

Днями запорізькі гвардійці разом з курсантами Національної академії НГУ, які проходять стажування у військової частини 3029 Національної гвардії України, провели Уроки мужності для учнів 9 та 11 класів в школі №1 та гімназії "Сузір'я", що знаходиться в місті Василівка Запорізької області.

[wpeslider id=42353]

На уроках бійці розповідали випускникам про умови проходження військової служби у лавах Національної гвардії України, бойовий шлях 9 полку оперативного призначення, продемонструвавши власний відеоролик, в якому відображена службово-бойова діяльність військової частини, техніка та зброя, яка зараз використовується гвардійцями.

Гвардійці також поділилися враженнями про свою службу, а курсанти Національної Академії Національної гвардії України про своє навчання та надали необхідну інформацію щодо вступу до вищого навчального закладу.

Наприкінці занять військовослужбовці презентували присутнім брошури із інформацією про вступ в Національну академію НГУ та ілюстровані журнали «Національна гвардія України». Учні виявляли зацікавленість до кар’єри військовослужбовця Національної гвардії України та з інтересом розпитували гостей.

«Мені дуже сподобався урок. Під час нього я дізнався, що таке Національна гвардія України. Можливо, якщо батьки підтримують поїду навчатися у Харківську академію…», - зазначив учень 11 класу Максим Пилипенко.

 Олег Соловйов