новини

Офіцери-магістри підвищують рівень знань в Академії Нацгвардії

07.02.2018 15:47

Слухачі магістратури заочної форми навчання прибули до Національної академії Національної гвардії України на заняття та здачу іспитів за командним, тиловим, технічним та гуманітарним напрямом навчання.

Офіцери Національної гвардії, Збройних сил та Державної прикордонної служби України, які проходять навчання в Національній Академії, підвищують рівень знань, аби здобути дипломи військового фахівця оперативно-тактичного рівня.

Перший день навчання для магістрів розпочався з лекцій, під час яких досвідчені викладачі Академії розповідали про основні пріоритети та напрямки зовнішньої політики української держави та поглибили знання слухачів щодо основних теоретичних положень національної безпеки України. Слухачі зацікавлено сприймали поданий матеріал, брали активну участь у спілкуванні із викладачами.

«Головне завдання нашої кафедри – це підготувати висококваліфікованих офіцерів не лише для Національної гвардії України, але і для інших силових структур і правоохоронних органів України. І ми прикладаємо максимум зусиль для того, щоб магістри після випуску з Академії були спроможні грамотно приймати рішення в ході виконання службово-бойових завдань. Сьогодні, протягом лекції присутні дізнались, що  складовою та невід'ємною частиною політичної діяльності держави є зовнішня політика, адже вона покликана регулювати взаємовідносини між державами та народами на міжнародній арені», - зазначив начальник кафедри соціально-гуманітарних дисциплін полковник Ігор Ващенко.

Крім того, впродовж місяця, офіцери Національної гвардії та інших силових структур будуть відпрацьовувати семінари та практичні вправи за тематикою, пов’язаною зі спеціальностями майбутніх фахівців оперативно-тактичного рівня.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ