новини

Гвардійці Академії представили навчальний заклад на «Ярмарку вишів» (відео)

08.02.2018 12:59

На базі Харківської обласної бібліотеки для юнацтва пройшов п’ятий щорічний «Ярмарок вишів». Участь у заході взяли більше 20 провідних вузів міста Харкова.

Метою ярмарку було надати інформацію майбутнім абітурієнтам Харкова і Харківської області про особливості вступу до вищих навчальних закладів.

В межах програми «Обираємо професію крок за кроком» та для проведення поінформованості майбутніх абітурієнтів курсанти Національної академії Національної гвардії України представили на ярмарку один із найпотужніших військових навчальних закладів країни.

Для учнів шкіл, ліцеїв та коледжів курсанти Академії розповіли про переваги та перспективи навчання в навчальному закладі. Гвардійці презентували присутнім брошури з детальною інформацією про умови вступу до Національної академії, показали відеоролики про підготовку майбутніх офіцерів та відповіли на всі запитання школярів.

«Сьогодні ми запрошували учнів вступити до нашого навчального закладу.  Ми розповіли про навчання та службу в Національній академії. Хотілось би зауважити, що чимало молоді зацікавилося професією військового. Серед бажаючих дізнатися якомога більше інформації були й дівчата. Ми представили рекламні буклети, інформаційні бюлетені усім присутнім, щоб вони детальніше ознайомилися з діяльністю Академії», - розповідає курсант Анастасія Божко.

Майбутнім абітурієнтам представили зразки форми одягу, які використовуються військовослужбовцями у повсякденній діяльності, спорядження та спеціальні засоби, які застосовуються при виконанні службово-бойових завдань.

«Наша країна потребує справжніх військових, які є професіоналами своєї справи. І я хочу бути схожим на хлопців гвардії. Я спробую вступити до Академії, аби мої близькі зі мною могли теж почувати себе у безпеці», - поділився враженнями учень Дмитро.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації