новини

В Академії Нацгвардії розпочались інтенсивні курси вивчення іноземних мов

12.02.2018 16:59

Військовослужбовці з підрозділів Національної гвардії України прибули до Академії для підвищення рівня володіння англійською та французькою мовами.

Протягом трьох місяців офіцери пройдуть навчання, які включатимуть в себе як теоретичні, так і практичні заняття. Вони побудовані таким чином, аби удосконалити знання в лексикології, граматиці та військовій термінології.

«Вже вчетверте, на базі Академії проходять інтенсивні курси вивчення іноземних мов. Кожного разу ми покращуємо та вдосконалюємо програму таким чином, щоб за малий проміжок часу офіцери підвищили рівень володіння іноземними мовами. Під час навчання викладачі використовують спеціальні підручники, відео та аудіо файли, мультимедійні засоби. Особливу увагу ми звертаємо саме на закріплення розмовних навичок і теоретичних знань на практиці. Взагалі, можу з впевненістю сказати, що рівень знань мови офіцерів значно підвищується по закінченню курсів», - зазначає начальник мовного відділу майор Артем Радванський.

Навчання здійснюється за сучасною інтенсивною методикою, яка дозволяє за короткий термін удосконалити знання іноземної мови офіцерами. Це дає можливість військовослужбовцям у подальшому брати участь у міжнародних навчаннях, закордонних відрядженнях для підвищення кваліфікації та заходах міжнародного співробітництва.

«Національна гвардія розвивається і знання іноземних мов стає все дедалі актуальнішим. Володіння іноземною мовою надає військовим чимало переваг. Воно сприяє підвищенню професійного рівня військовослужбовців та мотивації в особистому розвитку. Навчаючись на курсах, ми не просто вивчаємо мову, а також маємо змогу згодом поділитися своїми знаннями з колегами у військах», - зазначив учасник курсів лейтенант Антон Баєв.

Після завершення курсів на військовослужбовців чекають заліки у вигляді тестів. Після чого вони отримають сертифікати про закінчення курсу, де буде зазначено рівень знань.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації