новини

Військовослужбовці Академії запросили школярів Харківщини приєднуватися до числа гвардійців

15.02.2018 17:03

На базі Введенського навчально-виховного комплексу Чугуївської районної ради курсанти Національної академії представили один з провідних військових навчальних закладів.

Гвардійці розповіли школярам про навчально-матеріальну базу Академії, переваги та перспективи навчання та служби. Курсанти довели інформацію про кожний факультет, який існує в навчальному закладі та безпосередньо про підготовку майбутніх офіцерів.

Вихованці Академії підготували для школярів цікаву концертну програму. Учасники вокального колективу «П’ять стихій» подарували чудові пісенні композиції, побажали хлопцям та дівчатам зробити правильний вибір для здобуття вищої освіти та пообіцяли щирий прийом усім бажаючим в стінах Національної академії.

«Сьогодні я дізнався, що Академія Національної гвардії є потужним навчальним закладом. З розповідей курсантів тут є все для того, щоб стати справжнім офіцером: сучасні вогневі тренажери, спортивні комплекси, висококваліфікований викладацький склад. По закінченню школи хочу спробувати вступити до Академії», - поділився враженнями учень школи Владислав.

Військовослужбовці Академії справили враження на майбутніх абітурієнтів. Після концертної програми численна кількість учнів підходили до гвардійців та цікавились інформацією щодо вступу до лав Національної гвардії України.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ