новини

Гвардійці Академії разом із побратимами відсвяткували Масляну

18.02.2018 12:29

Масляна – свято, яке відзначають цілий тиждень напередодні Великого посту. На  навчально-спортивному комплексі Національного університету цивільного захисту України відбулось справжнє театралізоване дійство. Учасниками стали більше десяти вузів Харкова, у тому числі і Національна академія Національної гвардії України.

Свято розпочалося з вокальних та театральних виступів творчих колективів Університету цивільного захисту, які підняли настрій усім учасникам заходу. Розважали присутніх скоморохи, вдягнені в обрядові костюми. Після урочистого заходу на присутніх чекало спортивне свято та конкурси.

Під час змагань вихованці навчальних закладів показали свої здібності та силу. Спортсмени усіх вузів взяли участь у спортивних перегонах, конкурсних змаганнях з  боїв подушками, перетягування канату, армреслінгу,  гирьового спорту, а також  діставання з висоти цінних подарунків.

В кінці спортивного свята учасників змагань та усіх гостей свята пригощали смачною польовою кашею та ароматними млинцями з медом.

« Свято Масляної – одне з моїх найулюбленіших. Сьогодні ми пройнялися часами минулих традицій, народних гулянь, стародавніх обрядів. Ми отримали масу задоволення від концертної програми, конкурсів та пригощань. Ми мали змогу не тільки позмагатися, а й весело провести час. Приємно, що на цьому святі панувала атмосфера тепла, доброзичливості і здорової спортивної конкуренції», - поділився враженнями  учасник змагань сержант Артем Кононенко.

Курсанти Академії достойно представили навчальний заклад,  показавши найкращі результати під час змагань.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації