новини

Гвардійці запросили вихованців кадетського корпусу на навчання до Академії (відео)

20.02.2018 10:18

В «9 гарнізонному будинку офіцерів» гвардійці розповіли вихованцям кадетського корпусу про переваги навчання та служби в Національній академії Національної гвардії України.

«Професія військового перед кожним відкриває широкі можливості – це цікаву службу, професійне навчання, нові знайомства, роботу в команді і надійне плече товариша. Навчання в Академії - це впевнений крок у майбутнє», - зазначив заступник начальника командно-штабного факультету по роботі з особовим складом полковник Сергій Волошко.

Курсанти поділилися особистими враженнями про навчання, розповіли про спеціальності, за якими навчають в Академії. Гвардійці роздавали буклети з загальною інформацією про Академію Нацгвардії.

Всі присутні почули про історію та традиції Національної академії, переглянувши відеоматеріали, присвячені сьогоденню навчального закладу.

Крім того, курсанти влаштували справжнє свято для своїх молодших побратимів - кадетів. Присутнім показали зразки спеціальної військової форми одягу. Також кадетам було продемонстровано гордість командно-штабного факультету -  парадний  розрахунок з карабінами і шаблями та виступи підрозділу спеціального призначення.

Також військовослужбовці командно-штабного факультету виконали популярні  пісні, чим підняли настрій вихованцям кадетського корпусу.

«Я хочу подякувати всьому особовому складу командно-штабного факульту, який завітав до нас. Нам всім дуже сподобались виступи курсантів. Такі заходи допомагають зробити правильний вибір на шляху свого майбутнього і я вже впевнений, що наступного року я вступлю до Національної академії Національної гвардії України», - поділився своїми враженнями вихованець кадетського корпусу Володимир Семенко.

Вихованці кадетського корпусу з зацікавленням спілкувались з військовослужбовцями, ставили питання, отримували вичерпні відповіді.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ