новини

В Академії пройшли збори з офіцерами, які відповідають за агітацію у Національній гвардії України

21.02.2018 08:21

На базі Національної академії Нацгвардії відбулись навчальні збори з військовослужбовцями з питань агітації, пропаганди та інформаційно-психологічної протидії. В заході взяли участь офіцери Академії, відділень по роботі з особовим складом Східного територіального управління та військової частини 2276 Національної гвардії України.

Збори розпочалися з виступу начальника служби агітації, пропаганди та інформаційно-психологічної протидії ГУ НГУ полковника Олега Балагури, який підвід підсумки агітаційної роботи та поставив завдання щодо проведення іміджеві-агітаційних заходів у 2018 році.

Під час зборів досвідчені викладачі Академії розглянули низку питань, а саме: передовий досвід іноземних держав з питань агітації, вплив сучасної релігійної ситуації в Україні на свідомість військовослужбовців інформаційно-психологічну протидію, вплив інтернет-ресурсів на формування свідомості, критерії професіоналізму офіцерів.

«Головною метою зборів є вироблення єдиної системи поглядів та підходів щодо високого рівня морально-психологічного стану особового складу, уточнення пріоритетних напрямків роботи офіцерів, які відповідають за агітацію. Сьогодні ми звертали увагу на необхідність проведення робити, яка направлена на імідж Національної гвардії України, ділилися досвідом, як ця робота проводиться в Головному управлінні. В подальшому ми будемо продовжувати роботу в цьому напрямку та організуємо ще декілька зборів, оскільки профорієнтаційна робота потрібна завжди і відіграє велику роль у підготовці молоді до служби у лавах Національної гвардії України», - зазначив полковник Олег Балагура.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ