новини

В Академії провели урочисті заходи до Міжнародного жіночого дня

07.03.2018 17:40

В Національній академії Національної гвардії України відбулися святкові заходи, присвячені  Міжнародному дню захисту прав жінок. Квіти, посмішки, теплі вітання стали яскравим проявом почуттів та поваги до жінок навчального закладу.

Захід розпочався з привітального слова тимчасово виконуючого обов’язки начальника Академії полковника Олександра Морозова.

«8 Березня – це свято весни, кохання та краси. Шановні жінки, прийміть слова уклінної вдячності за вашу невтомну працю, за щирість, високе натхнення, яким ви наповнюєте щоденне життя. Нехай усюди вас супроводжують успіх, підтримка та розуміння близьких людей. Бажаю любові і щастя, миру, благополуччя, сімейного затишку», - звернувся  до присутніх полковник Олександр Морозов.

З нагоди свята кращі військовослужбовці та службовці Академії були  нагороджені заохочувальними відзнаками та дипломами.

Святковий концерт став справжнім весняним подарунком для жінок. Учасники академічного оркестру та вокального гурту «П’ять стихій» зачарували глядачів музичними подарунками. Концерт супроводжувався цікавими відеороликами про жінок Академії.

Окрім позитивних емоцій, кожна представниця прекрасної статі отримала вітальні листівки з побажаннями любові, натхнення та квіти від чоловічого колективу.

Незабутню концертну програму військовослужбовці підготували і на Київському факультеті, де у теплій та урочистій обстановці привітали своїх колег-жінок.

«Це чудове, світле свято так вдало збігається із початком найпрекраснішої пори року - весни. Чарівні наші жінки, ми бажаємо вам щасливих моментів, нехай у ваших серцях панують душевне тепло та спокій. Щоб кожен новий день ви зустрічали з посмішкою та передчуттям радості», - зазначив начальник факультету полковник Дмитро Корнієнко.

Курсанти та солдати факультету подарували жінкам годину захоплюючих емоцій: вражаюче читання віршів, талановите та щире виконання пісень, комедійні сценки та відеопривітання.

Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, щоб кожен день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю і щиросердечним спокоєм.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ