новини

В Академії Нацгвардії пройшов огляд-конкурс з нагоди дня народження Т.Г.Шевченка

09.03.2018 08:00

В Національній академії Національної гвардії України між підрозділами був проведений огляд-конкурс наочної агітації, народознавчих світлиць,  присвячений 204-й річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Курсантські підрозділи змагалися між собою, демонструючи нові стінні газети, вироби та незвичні презентації. Для експозиції підібрано літературу, що розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Григоровича, його спадок як письменника, художника, мислителя і борця за волю України, а також сценарії виховних заходів, присвячених цій визначній особистості, що стала національним символом України.

 «Огляд-конкурс призначений допомогти курсантам глибше усвідомити суспільну й художню цінність Шевченкового слова, поглибити знання про його трагічну, але в той же час і величну долю для зміцнення рівня національної самосвідомості. Експозиція виставки дає можливість за допомогою документальної спадщини ознайомитися із маловідомими сторінками життя та діяльності Тараса Шевченка, його духовними цінностями, образами його творів і простежити вплив творчості Кобзаря на розвиток всієї української культури», - зазначив старший офіцер відділу по роботі з особовим складом підполковник Руслан Мусевич.

Комісія у складі представників відділу по роботі з особовим складом, оглянувши всі представлені Шевченківські куточки, визначила кращих.

Для гвардійців Академії було організовано перегляд відеороликів та інформування про життя й творчість видатного Кобзаря.

Вітаємо усіх працівників та службовців Національної академії Національної гвардії України з 204-ою річницею від дня народження Т.Г. Шевченка!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ