новини

Майбутні офіцери презентували школярам Академію Нацгвардії

15.03.2018 13:22

Курсанти командно-штабного та гуманітарного факультетів Національної академії Національної гвардії України завітали до Пересічанського навчально-виховного комплексу, де представили один із найпотужніших військових навчальних закладів Харкова.

Вихованці Академії розповіли школярам про переваги та перспективи навчання в Академії. Учні школи почули інформацію про новітнє озброєння та засоби захисту, які використовуються Національною гвардією України.

Крім того, усі присутні ознайомились із зразками форми одягу, який використовується військовослужбовцями у повсякденній діяльності, екіпіровкою та спеціальними засобами нацгвардійців, які застосовуються при виконанні службово-бойових завдань різного характеру. Майбутні абітурієнти  мали змогу приміряти військове обмундирування та потримати в руках новітні зразки озброєння Національної гвардії.

«Сьогодні ми запрошували учнів вступити до нашого навчального закладу.  Ми розповіли про навчання та службу в Національній академії. Чимало молоді зацікавилося професією військового. Ми представили рекламні буклети, інформаційні бюлетені усім присутнім, щоб вони детальніше ознайомилися з діяльністю Академії», - розповідає заступник гуманітарного факультету по роботі з особовим складом підполковник Олександр Загребельний.

Гвардійці презентували присутнім брошури з детальною інформацією про умови вступу до Національної академії, показали відеоролики про підготовку майбутніх офіцерів та відповіли на всі запитання школярів.

Школярів надзвичайно вразив показовий виступ групи спеціального призначення. Не залишилися без гучних оплесків і вокальні виконавиці - курсанти гуманітарного факультету Анна Фесенко та Марія Іщенко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ