новини

Командири військових частин Національної гвардії покращували свої знання в Академії

16.03.2018 16:21

Командири військових частин пройшли двотижневі курси післядипломної освіти на базі Національної академії Національної гвардії України за напрямком управління військами при виконанні службово-бойових завдань.

Під час курсів досвідчені викладачі Академії з офіцерами теоретично та практично розглядали питання, що стосуються виконання службово-бойових завдань підрозділами, навчання і виховання особового складу. Зокрема, це проблеми забезпечення державної безпеки військовими засобами, організація участі військової частини у виконанні завдань забезпечення громадського порядку, робота командира і штабу полку щодо організації участі у спеціальній операції. Крім того, присутні вдосконалили знання щодо основ військової розвідки в НГУ, управління військами, організації штабів та оборонного бою механізованої бригади.

«На мою думку, курси виявилися досить насиченими. В Академії працюють досвідчені викладачі, які за роки військової служби пройшли довгий шлях і мають великий багаж знань, аби поділитися із нами. Крім того, хочу підкреслити, що за цей відносно невеликий час ми обмінялися своїми напрацюваннями з іншими офіцерами», - ділиться враженнями полковник Олександр Аленін.

По завершенню курсів з офіцерами був проведений вихідний контроль знань, де всі офіцери показали високий рівень знань. Перший заступник начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи полковник Олександр Морозов вручив військовослужбовцям сертифікати про проходження курсів.

«Сьогодні підійшли до завершення курси, які проходили в нашому навчальному закладі. Я сподіваюся, що той час, який ви тут провели дійсно піде вам на користь. Інформація, яку ви отримали, сприятиме підвищенню професіоналізму і більш чіткому та якісному виконанню службово-бойових завдань», – зазначив полковник Олександр Морозов.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ