новини

Привітання начальника Академії з Днем Національної гвардії України

26.03.2018 09:00

Шановні військовослужбовці, ветерани та працівники Академії!

Сердечно вітаю Вас із четвертою річницею з Дня створення Національної гвардії України.

На сучасному етапі державного будівництва Національна гвардія України успішно виконує визначні службово-бойові завдання, продовжує та примножує славні бойові та історичні традиції, є гарантом забезпечення конституційного ладу та правопорядку в державі. Саме Академія, як навчальний заклад, здійснює підготовку кадрових офіцерів для всієї гвардії і відіграє провідну роль у розбудові нового професійного підрозділу. Військовослужбовці Академії є справжніми патріотами України. І високий рівень довіри українців до Національної гвардії лише підтверджує цю думку.

Низький уклін усім ветеранам та вічна пам’ять військовослужбовцям, які віддали найдорожче - своє життя за встановлення миру і спокою на рідній землі. Висловлюю вдячність особовому складу за сумлінне та самовіддане служіння українському народові.

Бажаю, щоб ви завжди з гордістю, честю та гідністю несли високе звання — гвардійця. Зичу стійкості духу, міцного здоров’я, благополуччя, сімейного затишку та професійних успіхів, успішного виконання своїх службових обов’язків на території єдиної мирної та незалежної української держави.

З повагою, начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський