новини

Привітання командувача з нагоди четвертої річниці з Дня створення Національної гвардії України

26.03.2018 10:44

Прийміть найщиріші привітання з нагоди четвертої річниці з Дня створення Національної гвардії України.

Сумлінно виконуючи відповідальні службово-бойові завдання, воїни-гвардійці щоденно примножують славу військового формування, забезпечують її поступовий розвиток.

Вступ Національної гвардії до Міжнародної  Асоціації сил жандармерії та поліції у статусі військової установи (FIEP) в якості повноправного члена свідчить про успіх обраного шляху реформування й розвитку, що забезпечує відповідність найвищим стандартам провідних країн світу.

Військовослужбовці продовжують нелегку службу на Сході держави. Незважаючи на зміну формату операції по відновленню територіальної цілісності України, незмінною залишається ключова роль Національної гвардії України у виконанні  поставлених завдань.

Витримка, професіоналізм і суворе дотримання вимог законів під час забезпечення громадського порядку при проведенні масових заходів в усіх регіонах держави зводять нанівець усі спроби ворога розхитати ситуацію в країні.

Висловлюю щиру вдячність всім, хто сумлінною службою зміцнює авторитет Національної гвардії України у суспільстві.

Вітаючи з професійним святом, бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя, наснаги в службовій діяльності  на благо держави та українського народу.

Висловлюю вдячність ветеранам, добровольцям, волонтерам, членам сімей військовослужбовців за підтримку.

Слава Національній гвардії України!

Слава Україні!

З повагою командувач Національної гвардії України генерал-полковник   Ю.В. Аллеров