новини

В Академії розпочався курс за участю представників НАТО (відео)

27.03.2018 18:47

Захід розпочався з урочистого відкриття, яке здійснили Начальник Національної академії генерал-майор Сергій Соколовський, заступник Директора Центру інформації і документації НАТО Вікторія Сіменіте та керівник проектів програми Анастасія Мішкіна.

«Я хочу подякувати керівництву Академії Національної гвардії та організаторам програми за можливість провести даний курс на базі вашого навчального закладу. Цей захід проводиться в рамках партнерства НАТО в Україні та програми професійного розвитку. Він направлений на ефективну комунікацію інституцій в інтересах України», - звернулась до присутніх Вікторія Сіменіте.

«Ми завжди готові працювати в рамках запропонованих програм, зокрема, щодо впровадження стандартів НАТО для підготовки майбутніх офіцерів. Проведення навчань із залученням представників НАТО, безперечно, є одним з наших пріоритетних напрямів діяльності. Ми активно імплементуємо міжнародний досвід в навчальний процес Академії. Ті знання, які ви надаєте нам в даний час є важливими і актуальними. Сподіваюсь, наша співпраця і надалі буде такою ж ефективною, а кількість заходів за участю міжнародних фахівців тільки зростатиме», - звернувся до представників НАТО начальник Академії генерал-майор Сергій Соколовський.

Курс розрахований на три дні і візьмуть участь в ньому більше п’ятдесяти курсантів Академії.

«Вже третій рік поспіль ми тісно співпрацюємо з Національною гвардією. «Курс із стратегічних комунікацій» створений в минулому році, і ми провели вже два модулі цього напрямку. В рамках програми Україна-НАТО  протягом 2018 року на вас чекають ще чотири модулі, на яких основна увага буде зосереджена на проведення групових занять. По завершенню курсу всім учасникам будуть вручені сертифікати», - розповіла керівник проектів програми Анастасія Мішкіна.

Курс із стратегічних комунікацій включає в себе проведення лекцій і суттєву практичну частину. Протягом першого дня заступник Директора Центру інформації і документації НАТО Вікторія Сіменіте провела практичне заняття щодо ведення ефективної комунікації.

Відділ міжнародних зв’язків. інформації і комунікації НА НГУ