новини

На Київському факультеті відбулося засідання трудового колективу

28.03.2018 16:02

Нещодавно на Київському факультеті Національної академії Національної гвардії України були проведені загальні збори трудового колективу.

Основне завдання даного заходу – початок функціонування на факультеті колегіального консультативно-дорадчого органу «Методична рада Київського факультету».

Заступник начальника факультету з начально-методичної та наукової роботи підполковник Сергій Бєлай доповів про важливість та необхідність функціонування даного органу в структурі факультету: «Головним завданням є координація діяльності усіх підрозділів у справі реалізації концептуальних положень розвитку національної освіти, інтеграція навчального процесу, формування єдиного наукового та навчально-методичного механізму підготовки фахівців на факультеті. Слід звернути увагу й на організацію, керівництво освітнім процесом, використання сучасних технології, форм і методів навчання».

Протягом зборів були обговорені актуальні питання підготовки до проведення комплексних виїзних занять в навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України у травні-червні 2018 року та розгляд проекту програми навчальної практики курсантів третього року навчання.

З доповідями на вищезазначені теми виступили полковники Олександр Комісаров та Олександр Ткаченко.

Наприкінці засідання присутні розглянули питання щодо обговорення стану та шляхів удосконалення організації та проведення самостійної підготовки та самостійної роботи курсантів.

«Невід’ємною складовою підготовки фахівців на факультеті є їхнє самостійне навчання, реалізація якого здійснюється під час самостійної роботи та самостійної підготовки», - зазначив начальник навчально-методичного відділення підполковник Андрій Плаксін.

Про роль та місце офіцерів курсової ланки в організації самостійного навчання курсантів факультету доповів майор Микола Біловолов. Він висвітлив основні елементи організації самостійної роботи військовослужбовців факультету.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора