новини

Курсанти Академії пройшли курс навчання з експертами НАТО (відео)

29.03.2018 18:24

В Національній академії Національної гвардії України завершився курс в рамках Програми Професійного Розвитку Україна-НАТО. Запрошені експерти провели триденні заняття з майбутніми офіцерами з  курсу із стратегічних комунікацій.

Курс включав в себе лекції та практичні заняття стосовно стратегічних комунікацій, їх ролі і місця в системі Національної гвардії. Взяли участь у заняттях більше п’ятдесяти курсантів Національної академії Національної гвардії України з різних факультетів.

Під час заходу іноземні фахівці надали інформацію про зміст та особливості стратегічних комунікацій, підкреслили їх актуальність і важливість для військовослужбовців Нацгвардії.

«По стрімкому впровадженню міжнародного досвіду в навчальний процес Академії НГУ, по активності учасників на всіх заходах НАТО, ми бачимо, що Національна гвардія зацікавлена в проведенні реформ та впевнено приймає заходи для їх реалізації. У 2018 році ми збільшили вдвічі кількість курсів НАТО, що будуть проведені на базі Академії. Головною метою курсу із стратегічних комунікацій було  надати курсантам інформаційну базу та можливості реалізувати ці знання при виконанні своїх функціональних обов’язків по закінченню навчання», - зазначив менеджер Програми Професійного Розвитку Україна-НАТО Ове Уруп-Медсен.

У ході підведення підсумків курсу із стратегічних комунікацій, представники програми професійного розвитку націлили учасників на підготовку до наступного курсу, який відбудеться вже у травні цього року.

Відділ міжнародних зв’язків. інформації і комунікації НА НГУ