новини

Курсанти Київського факультету покращували свої практичні навички з військового зв’язку

05.04.2018 17:54

Сьогодні на базі однієї з Київських військових частин Нацгвардії з курсантами другого року навчання Київського факультету Академії провели виїзні практичні заняття.

Метою проведення занять у військових частинах є посилення практичної складової підготовки майбутніх офіцерів. Практика таких занять на факультеті є системною, проведення виїзних занять є однією із складових навчальної програми підготовки курсантів.

Під час занять командир військової частини підполковник Петро Горбатюк звернувся до майбутніх офіцерів: «Ми з вами робимо одну справу, тому готові представити обладнання й техніку для навчання курсантів у будь-який час. Крім того, деякі з вас прийдуть на службу саме до наших підрозділів».

Під час виїзду гвардійці відпрацювали питання використання телекомунікаційного обладнання для управління частинами та підрозділами і ознайомились з роботою різнотипних радіо-засобів.

«Проведення таких занять надає змогу набути практичних навичок майбутнім офіцерам. Це їм допоможе у подальшій службі не лише якісно здійснювати управління підрозділами, а й знати можливості діючої системи зв’язку та використовувати її за призначенням», - підкреслив старший викладач кафедри військо-спеціальних дисциплін Київського факультету підполковник Віталій Косюк.

Автор: молодший лейтенант Альона Крижановська

Фото автора