новини

Гвардійці Академії здобули призове місце на чемпіонаті з легкоатлетичного кросу

10.04.2018 11:52

Спортсмени збірної команди нашого навчального закладу постійно беруть участь в різних всеукраїнських та міських змаганнях. Серед останніх здобутків наших курсантів – успішний виступ на чемпіонаті Громадської організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з легкої атлетики серед збірних вищих навчальних закладів МВС.

Участь у змаганнях взяли 11 команд військових навчальних закладів України. Курсанти командно-штабного та гуманітарного факультетів молодший сержант Ольга Олійник, молодший сержант Сергій Білоус, молодший сержант Богдан Шкільнюк та солдат Олександр Беззубенко впевнено подолали свої дистанції.

У загальному підсумку результат старань наших спортсменів приніс почесну бронзову сходинку та кубок за ІІІ місце серед команд зі всієї України. В особистій першості представники Академії також стали призерами. У подоланні відстані в 5000 метрів молодший сержант Сергій Білоус зайняв 2 місце та сержант Богдан Шкільнюк здобув  3 місце на дистанції у 3000 метрів.

«Мені сподобалася атмосфера, яка панувала на чемпіонаті. Усі команди були дружньо налаштовані на запеклу боротьбу. На нас сьогодні очікував непростий крос, який вимагав високого рівня підготовки та значної витривалості. На мою думку, ми змогли показати себе з кращого боку, виборовши «бронзу» в інших збірних команд», – ділиться враженнями молодший сержант Ольга Олійник.

Усі бажаючі могли прийти та подивитися змагання, повболівати за своїх товаришів. Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм нових спортивних досягнень в майбутніх змаганнях!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ