новини

В Академії Нацгвардії розпочались курси підвищення кваліфікації з начальниками служб продовольчого забезпечення

17.04.2018 15:25

На базі Національної академії Національної гвардії України проходять курси підвищення кваліфікації за напрямком «Продовольче забезпечення в територіальних управліннях, з’єднаннях і військових частинах НГУ».

З прибуттям до Академії, з військовослужбовцями  провели комплексну перевірку рівня знань з визначенням рейтингу їх успішності.

«Для мене головним стимулом є удосконалити свої навички та отримати нові знання в сфері продовольчого забезпечення.  Крім того,  займаючи посаду помічника начальника продовольчої служби, на мене покладається велика відповідальність в службовій діяльності, в зберіганні продовольства, техніки, майна, і я повинен впевнено володіти інформацією і бути компетентним у своїй сфері діяльності», - розповідає помічник начальника продовольчої служби військової частини 3035 лейтенант Олексій Подпрятов.

Протягом двох тижнів офіцери обміняються досвідом та обговорять нагальні питання, що постають перед службами тилу в повсякденній діяльності. Під час занять гвардійці детально розглянуть основні положення продовольчого та тилового забезпечення, планування харчування військовослужбовців у різних умовах службово-бойової діяльності. Також з начальниками служб продовольчого забезпечення проведуть заняття щодо організації фінансового господарства військових частин та проведення закупівель  товарів, послуг за державні кошти.

Заняття проводитимуть досвідчені викладачі Академії, які за роки військової служби пройшли довгий шлях і мають великий багаж знань, аби поділитися з офіцерами Нацгвардії.

«Нашою головною метою є навчити військовослужбовців, які  прибули до Академії загальному порядку забезпечення військ продовольством, технікою та майном продовольчої служби. Адже в загальній системі матеріального забезпечення військ, продовольче забезпечення займає важливе місце, і від його стану залежить здоров'я військовослужбовців, можливість виконувати свої службові обов'язки і забезпечення бойової готовності в цілому», - зазначив начальник кафедри тилового забезпечення полковник Сергій Каплун.

Наприкінці зборів, на військовослужбовців чекає фінальна перевірка здобутих знань та вручення сертифікатів.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ