новини

Гвардійці Академії посіли призове місце на чемпіонаті з гирьового спорту

18.04.2018 13:15

Нещодавно у Львові проходив чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь 11 збірних команд серед вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ України. Не стала виключенням збірна команда від Національної академії Національної гвардії України. Адже наші спортсмени  постійно беруть участь в різних всеукраїнських та міських змаганнях, де займають призові місця.

Після проходження обов’язкових процедур зважування, мандатної комісії та урочистого відкриття змагань, розпочалася боротьба на гирьових помостах.

«Для нас ці змагання вже є традиційними, і зазвичай ми привозимо з них нагороди. Високих результатів ми досягаємо тільки завдяки наполегливій праці під керівництвом наших тренерів. Ми впевнені, що це не остання наша перемога. Головне - продовжувати працювати над собою», - поділився враженнями курсант командно-штабного факультету Остап Мартинюк.

У загальному підсумку результат старань наших спортсменів приніс кубок за ІІІ місце серед команд зі всієї України.

В особистій першості представники Академії стали призерами у своїй ваговій категорії. Курсант Остап Мартинюк виборов І місце у чемпіонаті у ваговій категорії до 85 кг та виконав норматив кандидата у майстри спорту. Медалі та дипломи за ІІ місце у змаганнях отримали курсанти Євген Безсмертний, Андрій Терець та старший сержант Андрій Шуляк. ІІІ місце посів курсант Богдан Свистунов у ваговій категорії до 73 кг.

«Гирьовий спорт виховує силу волі та духу, яка так необхідна в повсякденному житті, не кажучи вже про військову витримку.  Академія є кузнею справжніх чоловіків. Наші спортсмени в черговий раз продемонстрували свою високу спортивну майстерність, довели, що вони є справжніми чемпіонами. Приємно бачити, як твої вихованці посідають призові місця, виконують нормативи кандидатів у майстри спорту, в запеклій боротьбі виборюють перемогу рідного навчального закладу», - зазначив доцент кафедри фізичної підготовки та спорту, майстер спорту Артем Турчинов.

Бажаємо переможцям нових спортивних досягнень у майбутніх змаганнях!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ