новини

В Академії Національної гвардії урочисто провели в запас солдатів строкової служби

19.04.2018 14:54

У центрі культури Національної академії Національної гвардії України пройшли урочистості з нагоди звільнення в запас військовослужбовців батальйону забезпечення навчального процесу, які відслужили встановлені терміни служби.

Для солдатів була організована святкова концертна програма. Кожен офіцер батальйону подякував підлеглим за зразкову службу.

«За час перебування в армії ви стали дорослішими, змужніли, отримали життєвий досвід, а головне - стали справжніми чоловіками. Ми дякуємо вашим батькам і рідним за виховання справжніх патріотів України. Дякую вам, шановні військовослужбовці, за ваш труд, терпіння, сумлінне виконання своїх службових обов'язків. Загартовані солдатською дружбою і витривалістю, ви впевнено будете будувати нашу незалежну Україну. Ви - її майбутнє», - звернувся до військовослужбовців капітан Кирил Обозний.

За проявлену мужність, рішучість, старання і відповідальне виконання службових обов'язків під час проходження військової служби в Академії Нацгвардії бійці отримали подяки, грамоти та цінні подарунки. А вокалісти академічної групи «П'ять стихій» привітали гвардійців та подарували пісні на військову тематику.

«Армія - це школа життя, яку необхідно пройти кожному чоловікові. Вона дисциплінує, виховує і дає багато усвідомити. Тут ми не тільки проходили військову службу, а й знайшли справжніх, вірних друзів. Ми пишаємося службою в стінах Академії», - зазначив сержант Іван Пивоваров.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ