новини

Офіцер-магістр Академії здобув перше місце на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

20.04.2018 12:05

В Харківському Національному автомобільно-дорожньому університеті відбувся 2 етап II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка автомобільного транспорту».

Захід проводився з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу, стимулювання інтересу до дослідницької роботи, оволодіння інноваційними освітніми технологіями.

В конкурсі взяв участь офіцер-магістр Національної академії Національної гвардії України підполковник Ігор Пархонюк. Науковим керівником виступила професор кафедри менеджменту та військового господарства факультету економіки та менеджменту Марія Науменко.

Увазі учасників була представлена наукова робота за темою «Транспортна логістика військових підрозділів Національної гвардії України». У науковій роботі Ігор Пархонюк розглянув теоретичні та методичні аспекти організації транспортної логістики тилового забезпечення військових підрозділів Національної гвардії України і запропонував шляхи підвищення її ефективності.

Представник Академії здобув почесне I місце, за що був нагороджений дипломом I ступеню. За високий професіоналізм, плідну працю та підготовку переможця до Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, професор Марія Науменко була відзначена подякою галузевої конкурсної комісії.

«Я дійсно дуже радий, що мені вдалося досягти такого високого результату. Хотів би подякувати моєму науковому керівнику, адже вона завжди мене підтримувала та допомагала. Я вважаю, що моя робота є дійсно актуальною та важливою сьогодні, тому планую і далі над нею працювати та вдосконалювати її. Також завдяки участі в науковому змаганні, я отримав додатковий досвід та багато позитивних емоцій», - ділиться враженнями переможець конкурсу підполковник Ігор Пархонюк.

Результати конкурсної науково-дослідної роботи рекомендовано для вдосконалення механізму речового забезпечення підрозділів Національної гвардії України і в навчальний процес у вищі військові навчальні заклади при викладанні  дисциплін з  напряму «Логістика».

Вітаємо переможця конкурсу та бажаємо йому подальших наукових досягнень!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ