новини

Курсанти Академії стали активними учасниками Дня довкілля

23.04.2018 17:21

У Національній академії Національної гвардії України в рамках проведення Дня довкілля відбулись заходи з наведення порядку на закріплених територіях навчального закладу.

В цей день курсанти допомогли комунальним службам прибрати від сміття і листя сквер міста, облаштовувати пам’ятники, клумби, висаджувати дерева.

«Дбати про навколишнє середовище – це обов’язок кожного громадянина. Військовослужбовці Академії позитивно поставились до щорічних весняних заходів та у дружній колективній атмосфері привели до ладу територію. Кожен курсант намагався зробити внесок у чистоту довкілля, якісно та відповідально виконуючи прибирання», - зазначив офіцер відділу по роботі з особовим складом майор Микола Черніченко.

Курсанти Київського факультету також активно долучилися до Всеукраїнського суботника. Протягом дня гвардійці прибирали, білили, висаджували квіти та зелені насадження.

«Військовослужбовці в черговий раз підтвердили своє безкорисливе та дбайливе ставлення до навколишнього   середовища. Адже чистота навколишнього середовища - це наш неоціненний вклад в здоров’я планети, держави, міста та особисто кожного з нас. Тож давайте ії підтримувати», - розповів заступник начальника Київського факультету по роботі з особовим складом підполковник Олег Ольшанський.

Атмосфера цього дня подарувала військовослужбовцям піднесений настрій та відчуття виконаної доброї справи.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ