новини

Офіцери підрозділів інформації і комунікації зі всієї України підвищують кваліфікацію в Академії НГУ

23.04.2018 17:50

Протягом п'яти днів на базі навчального закладу Нацгвардії більше тридцяти прес-офіцерів Нацгвардії пройдуть спеціальний курс інформації та комунікації.

На початку заходу до учасників зборів звернувся т.в.о. начальника Академії полковник Олександр Морозов: «Кожен прес-офіцер має бути всебічно підготовленим і добре обізнаним, а також вміти орієнтуватися в інформаційному просторі. Протягом наступних п’яти днів ви отримаєте від провідних фахівців цінні поради та рекомендації, які у подальшому знадобляться у вашій професійній роботі».

Начальник прес-служби – прес-секретар командувача Національної гвардії України полковник Вадим Голуб визначив головні цілі, задачі та наголосив на актуальності проведення зборів.

«У Національній гвардії України надають великого значення нашій професійній діяльності. Ви маєте змогу випробувати свої здібності протягом тренінгів та перейняти досвід фахівців, які мають високий професійний рівень. Це неабияка можливість досягти нових знань та успіхів. Адже, від нашої спільної праці залежить оперативна поінформованість громадськості», - зазначив полковник Вадим Голуб.

Від сьогодні, п'ятнадцять викладачів та журналістів з Києво-Могилянської академії, Національної академії Національної гвардії України, Харківської державної академії культури, Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Українського Католицького Університету будуть проводити заняття з прес-офіцерами Національної гвардії.

З учасниками зборів будуть проведені профільні семінари та тренінги за напрямком діяльності відомчої прес-служби, де офіцери будуть виконувати практичні завдання та відпрацьовувати вирішення ймовірних ситуацій.

Під час свого заняття викладач кафедри телерепортерської майстерності факультету кіно, телемистецтва Харківської державної академії культури Дмитро Брук ознайомив учасників з діяльністю сучасного підрозділу прес-служби, розкрив поняття масової комунікації та інформації і поділився своїми думками щодо створення матеріалів та проектів, які найбільш актуальні на сьогоднішній день.

Стосовно підвищення іміджу Нацгвардії у сучасних тенденціях завдяки роботі офіцерів з питань інформації та комунікації розповідав старший офіцер служби агітації, пропаганди та інформаційно-пропагандистської протидії управління по роботі з особовим складом Головного управління НГУ підполковник Богдан Гаврис.

У свою чергу, викладач кафедри медіакомунікацій соціологічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Максим Головачов розкрив учасникам зборів секрети майстерності відео-зйомок , а журналіст Філіп Дикань провів заняття щодо процесу підготовки та успішного проведення інтерв'ю.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ