новини

Курсанти командно-штабного факультету Академії долучились до проведення благодійного балу

24.04.2018 14:00

Благодійний бал – це можливість не лише поринути у магію танцю, але й долучитися до благородної справи.

Так, нещодавно, у  бальному залі готелю «Харків Палас» відбувся благодійний бал «Oscar-style» за участю курсантів командно-штабного факультету Національної академії Національної гвардії України.

Бал відкрив проректор Харківського національного медичного університету з науково-педагогічної роботи Іван Летін, який розповів про користь проведення подібних заходів не тільки з благодійною метою, але і духовного збагачення всіх присутніх.

Дівчата у вишуканих вечірніх сукнях, хлопці у військових одностроях, яскраві постановки та запаморочливі танці — усе це створило неповторну аристократичну атмосферу балу. Вражаюче дійство захопило кожного присутнього. У чарівному вальсі кружляли витончені пари, даруючи масу приємних емоцій та почуттів присутнім.

«Висловлюю слова вдячності від керівництва Академії за можливість брати участь у великих справах, від яких залежить подальша доля нашої рідної України. Курсанти отримали незабутні враження, море позитивних емоцій та відчули себе справжніми кавалерами», - зазначив заступник начальника командно-штабного факультету по роботі з особовим складом полковник Сергій Волошко.

Протягом усього дійства ведучі спостерігали за парами, відзначаючи кращих. Таким чином, курсант командно-штабного факультету Академії Владислав Малихін та студентка Харківського національного медичного університету Ксенія Зуб здобули перемогу у номінації «Галантність і краса».

«Мене переповнюють емоції від участі у заході, крім того я отримав новий досвід. Звісно, під час виступу хвилювався, але, на щастя, все пройшло на вищому рівні», - ділиться враженнями курсант третього року навчання Владислав Малихін.

В залі панувала неймовірна атмосфера урочистості та вишуканості. Захід залишив у всіх присутніх незабутні приємні враження.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ