новини

Начальники служб продовольчого забезпечення підвищили кваліфікацію в Академії Нацгвардії

27.04.2018 18:44

В Національній академії Національної гвардії України завершились двотижневі курси підвищення кваліфікації за напрямком «Продовольче забезпечення в територіальних управліннях, з’єднаннях і військових частинах НГУ».

Навчальна програма була досить насичена. Під час занять гвардійці детально ознайомились з основними положеннями продовольчого та тилового забезпечення, організацією бухгалтерського обліку та фінансовим плануванням у військових частинах. Також з начальниками служб продовольчого забезпечення були проведені заняття щодо об’єктів логістичного управління та здійснення державних закупівель.

«Курси виявилися доволі насиченими й інтенсивними. Для себе я почерпнув багато корисної інформації стосовно управління продовольчим забезпеченням і організації бухгалтерського обліку оборотних і необоротних активів продовольчої служби. Також протягом навчання на курсах я брав участь у бінарних заняттях та науковому семінарі щодо перспективних напрямків наукових досліджень тилового забезпечення Національної гвардії України. Крім того, цікавим було дізнатися, як мої товариші з інших підрозділів організовують свою роботу», – розповідає начальник продовольчої служби в/ч 3029 м. Запоріжжя підполковник Сергій Плотніков.

По завершенню навчання зі слухачами курсу був проведений вихідний контроль знань. Т.в.о. начальника Академії полковник Олександр Морозов привітав військовослужбовців з успішним завершенням курсів, вручив відповідний документ про післядипломну освіту – свідоцтво про підвищення кваліфікації та побажав не зупинятися на досягнутому і продовжувати вдосконалювати свої знання.

«Одним із основних аспектів забезпечення підрозділів Національної гвардії при виконанні службово-бойових завдань є якісне продовольче забезпечення особового складу. Тобто на вас покладається велика відповідальність і ви повинні впевнено володіти інформацією і бути компетентним у своїй сфері діяльності. Я радий, що кожен з вас зміг підтвердити свою кваліфікацію і показати високі результати. Спільний діалог, спільне обговорення існуючих проблем, обмін досвідом – це найкорисніше у курсах підвищення кваліфікації», – підсумував полковник Олександр Морозов.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ