новини

Художній колектив «VIVA» дав яскравий концерт для гвардійців

28.04.2018 08:48

В центрі культури Академії Нацгвардії, для курсантів та офіцерів, які прибули з всієї України, було проведено концерт. 36 артистів виконали більше 10 різноманітних композицій.

Виконавці були запрошені з Харківської державної академії культури. Присутні в залі жваво реагували на кожну композицію та супроводжували гучними оплесками.

Під час концерту слово було надано прес-секретарю командувача Національної гвардії України полковнику Вадиму Голубу. Він розповів курсантам про проект АТОграф та нагородив учасників проекту, студентів Академії культури подяками від Командувача Нацгвардії генерал-полковника Юрія Аллерова.

Крім того, відомчими відзнаками, цінним подарунком та премією було відзначені офіцери прес-служб, які досягли високих результатів в своїй професійній діяльності.

«Ми спеціально запросили курсантів на підведення підсумків з прес-офіцерами тому, що я маю для вас важливе повідомлення. Зараз розширюються підрозділи, які займаються підвищенням іміджу служби та популяризацією Національної гвардії в цілому. Ті курсанти, які гарно зарекомендують себе та проявлять схильність до роботи в прес службі, будуть розглянуті кандидатами на такі відповідальні посади», - звернувся до курсантів полковник Вадим Голуб.

Завершився концерт гучними оплесками та спільним фотографуванням студентів та офіцерів, які були нагородженні.

«Чудовий виступ студентів з Академії культури. Цікаві інструменти та не звичні композиції. Я взагалі полюбляю музику у такому виконанні», – з посмішкою розповідає курсант Дмитро Єрошкін.

Полковник Вадим Голуб подякував учасникам художнього колективу за чудово організацію концерту та вручив грамоту художньому керівнику колективу Тетяні Мельник.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ