новини

Студентка Академії Нацгвардії стала призером у Всеукраїнській науковій конференції

03.05.2018 16:18

У  Київському національному університеті технологій та дизайну відбулась  XVІІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів «Наукові розробки молоді на сучасному етапі».

Захід проводився з метою активізації і популяризації наукової діяльності молоді та сприяння розвитку творчих контактів дослідницької роботи.

У конкурсі взяла участь студентка економіки та менеджменту Національної академії Національної гвардії України Станіслава Котенок. Науковим керівником виступила професор кафедри менеджменту та військового господарства факультету економіки та менеджменту Марія Науменко.

Увазі учасників була представлена наукова робота за темою «Формування збутової політики підприємства легкої промисловості». У науковій роботі Станіслава Котенок розглянула теоретичні та методичні аспекти відносно покращення збутової діяльності підприємств та запропонувала методику оптимізації маркетингового інструментарію для вдосконалення політики збуту на підприємстві легкої промисловості.

Представник Академії Національної гвардії здобула IІІ місце, за що була нагороджена дипломом IІІ ступеню.

«Я дійсно дуже рада, що мені вдалося стати переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Я хочу подякувати своєму науковому керівнику професору Марії Науменко, адже вона завжди мене підтримувала та допомагала. Я вважаю, що моя робота є дійсно актуальною та важливою сьогодні, тому планую і далі над нею працювати та вдосконалювати її. Також завдяки участі в науковому змаганні, я отримала додатковий досвід та багато позитивних емоцій», - ділиться враженнями переможець конкурсу  Станіслава Котенок.

Результати конкурсної науково-дослідної роботи рекомендовано керівництву підприємства легкої промисловості для прийняття більш ефективних управлінських рішень стосовно вдосконалення збутової діяльності, які є невід'ємною частиною підприємницької діяльності.

Вітаємо переможця конкурсу та бажаємо їй подальших наукових досягнень!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ