новини

Духовий оркестр Академії виконав військові композиції під час урочистих заходів у Харкові

09.05.2018 09:52

У Харкові відбулись урочисті заходи до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Участь у них взяли ветерани, очільники силових та правоохоронних структур, навчальних закладів, духовенства та громадських організацій, жителі міста та області.

На меморіальному комплексі Слави захід розпочався із покладання квітів до вічного вогню. Хвилиною мовчання присутні вшанували тих, хто віддав своє життя у боротьбі з нацизмом у Другій світовій війні. Взяв участь у вшануванні і духовий оркестр Національної  академії Національної гвардії України.

Під час урочистого заходу в університеті ім. В.Н. Каразіна оркестр Академії виконав для ветеранів відомі композиції на військову тематику. Диригував оркестром під час виступів начальник оркестру – військовий диригент капітан Андрій Чебанов.

«Для нас велика честь брати участь у святкуванні такої важливої події в історії нашої країни. Щороку ми ретельно готуємо репертуар, адже це не просто виступ для нас – це повага, яку ми висловлюємо кожному ветерану. Всі композиції, які ми виконуємо, мають свою історію і по очах ветеранів ми бачимо, з якими переживаннями вони згадують ті часи», - зазначив Андрій Чебанов.

Військові музиканти створили особливу атмосферу під час урочистих заходів, подарувавши харків’янам безліч позитивних емоцій та приємних вражень.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації  НА НГУ