новини

В Академії Нацгвардії пройшла зустріч командування з курсантами-випускниками

17.05.2018 15:10

Представники командування навчального закладу провели зустріч з курсантами, які завершують навчання цього року та готуються до державних іспитів. Майбутні офіцери вже пройшли розподіл та визначилися з  подальшим місцем служби.

У заході взяли участь начальник Академії генерал-майор Сергій Соколовський, заступники начальника Академії та начальники факультетів. У ході зустрічі, керівний склад Академії виступив з доповідями і відповів на запитання курсантів за своїми напрямками діяльності. Загалом питання стосувались організації складання державних іспитів, подальшого розпорядку дня й проведення випуску. Під час заходу, курсантів ознайомили з умовами та порядком виплати грошового забезпечення офіцерському складу та довели інформацію щодо забезпечення майбутніх офіцерів речовим майном.

Підводячи підсумки зустрічі, начальник Академії окреслив цілі і завдання, що стоять перед випускниками 2018 року та розповів про подальші перспективи військової служби. Під час заходу, кожен курсант мав змогу звернутись до командування навчального закладу та отримати конкретну відповідь на задані питання.

«Наразі у вас залишився найвідповідальніший етап усього вашого навчання в Академії – державні іспити. Під час іспитів ви повинні продемонструвати все, чого вас навчали та підтвердити високий рівень підготовки майбутніх офіцерів Нацгвардії», - зазначив начальник Академії генерал-майор Сергій Соколовський.

Попереду на курсантів четвертого року чекають комплексні польові виходи, стрільби та заняття в навчальному центрі, що стане заключним етапом підготовки майбутніх офіцерів.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ