новини

У Харкові нагородили кращих науковців міста

19.05.2018 13:10

Представники Академії Національної гвардії України  взяли участь в святкових  заходах Харкова  з нагоди Дня науки.

[wpeslider id=44835]

В палаці студентів кращі науковці отримали нагороди від голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.

«Це стипендії кращим вченим та інші спільні проекти, які вже зараз починають приносити результати, - зазначила Юлія Світлична. Тільки за останній час в Харьківскій області було відкрито рекордна кількість інноваційних структур. Це наукові та навчальні лабораторії, центри трансфера технологій та інші сучасні формати, які дозволяють молоді розкрити свій потенціал.  Ми починаємо формувати нові ідеї, нових фахівців, а також нові розробки».

По закінченню церемонії нагородження, учасники свята та запрошені гості переглянули святковий концерт.

Крім того, в Академії Нацгвардії  до професійного свята також було заохочено кращих науковців навчального закладу.

Академія є основним навчально-науковим центром Національної гвардії України, який поряд з підготовкою слухачів, курсантів і студентів, проводить актуальні наукові дослідження, здійснює підготовку науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації. У структурних підрозділах Академії працює 23 доктори та 173 кандидати наук.

За минулий рік науковцями Академії завершено виконання 13 науково-дослідних робіт, проведено низку науково-практичних конференцій та семінарів, співробітниками Академії захищено 1 дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора наук та 10 дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук.

До дня науки в Академії кращим науковцям було оголошено 31 подяку , вручено 6 грамот та 3 грошові премії.

Щиро вітаємо науковців Національної академії Національної гвардії України зі святом творчої праці – Днем науки! Бажаємо усім науково-педагогічним працівникам, ученим, молодим науковим дослідникам міцного здоров’я, невтомності у новаторському пошуку, втілення інноваційних проектів задля прогресу та розвитку!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ