новини

Гвардійці Академії привітали молодших побратимів Кадетського корпусу

26.05.2018 12:45

Курсанти командно-штабного факультету Національної Академії Національної гвардії України поздоровили молоде покоління правоохоронців на головній площі Центрального парку культури та відпочинку ім. М. Горького у Харкові, де відбулось урочисте свято з нагоди випуску кадетів Державної гімназії-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус».

«Хочу привітати випускників і побажати їм успіхів у подальшому навчанні та завжди залишатись вірними українському народові. Від імені всього особового складу «Кадетського корпусу» бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного щастя та мирного неба над головою», – привітав випускників начальник Державної гімназії-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою генерал-майор Олексій Середа.

Представники Міністерства освіти України, Харківської обласної державної адміністрації та Харківська міська рада вищих навчальних закладів міста Харкова привітали випускників із отримання нагрудних знаків випускника та закінченням навчання.

Парадний розрахунок, військовий оркестр та колектив барабанщиків Академії Національної гвардії України привітали кадетів показовими виступами на честь свята.

«Я дуже радий що нарешті отримав атестат про повну середню освіту та нагрудний знак як доказ того, що я пройшов перше випробування на шляху до звання офіцера. В майбутньому маю намір здобути вищу освіту та вступити до лав саме Академії Національної гвардії України, аби стати справжнім о офіцером», – зазначив випускник військового ліцею кадет Андрій Власенко.

Командування Кадетського корпусу подякувало представникам Академії Нацгвардії за участь та допомогу у проведенні свята.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ