новини

В Національній академії розпочалась атестація здобувачів вищої освіти

30.05.2018 16:48

В Національній академії Національної гвардії України розпочала роботу державна атестація здобувачів вищої освіти. Очолює перевірку цього року командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров.

В методичному кабінеті навчального закладу відбулось перше засідання атестаційної комісії.

«На офіцерів, що увійшли до складу комісій покладається велика відповідальність – оцінити рівень готовності майбутніх офіцерів до виконання службово-бойових завдань, які вони будуть виконувати  у військах. Підхід до оцінювання має бути принциповим та високопрофесійним, ураховуючи всі фактори та умови, в яких навчалися курсанти», - зазначив керівник апарату командувача НГУ з питань режиму та діяльності – секретар військової ради полковник Віктор Грабчак.

На засіданні секретар комісії полковник Андрій Горбунов оголосив розпорядок роботи комісій, їх склад та довів прізвища військовослужбовців, що претендують на дипломи з відзнакою. Начальники факультетів доповіли про готовність своїх підрозділів та навчально-матеріальної бази до проведення перевірки випускників.

З кожним днем в Національній гвардії України приділяється все більше уваги до підготовки фахівців. Зараз ми приділяємо увагу розвитку і навчанню  військовослужбовців і офіцерів, в тому числі, на всіх етапах проходження служби.

«Академія, як основоположник військової освіти, випускає  офіцерів з такою освітньою базою, що дозволяє їм ефективно навчатися протягом усього періоду проходження служби, постійно самовдосконалюватися і вимагати цього від особового складу. Цього року випускники добре підготовлені і покажуть високий рівень підготовки», - зазначив начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський.

По завершенню засідання, комісії та підкомісії розпочали роботу в пункті постійної дислокації та навчальному центрі. Загалом атестація триватиме два тижні і далі майбутніх офіцерів чекає випуск та передислокація до подальших місць проходження служби у військових частинах.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ