новини

Командувач Національної гвардії України перевірив як покращилась підготовка молодих офіцерів

31.05.2018 19:55

В перші дні початку державної атестації випускників Національної академії командувач Національної гвардії України України генерал-полковник Юрій Аллеров оглянув навчально-матеріальну базу та поспілкувався з науково-педагогічним складом.

«Протягом останніх років в Академії значно змінено підхід до підготовки майбутніх офіцерів. Викладачі навчального закладу активно вивчають досвід участі військ у Операції Об’єднаних Сил, досвід участі у миротворчих операціях та міжнародних навчаннях і впроваджують всі ці знання в навчальний процес. Як наслідок, суттєво збільшено практичну складову підготовки молодих офіцерів. Враховуючі ці зміни, активно розбудовується і навчально матеріальна база Академії - створюються нові аудиторії, замінюється обладнання, широко використовуються засоби інтерактивного навчання», - зазначив начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський.

Командувач Національної гвардії, під час огляду навчальної бази, активно спілкувався з курсантами, офіцерами та науково-педагогічним складом. Він перевірив як готуються випускники до здачі державної атестації та дізнавався чи є проблемні питання у навчанні.

«Академія є головною кузнею офіцерських кадрів для підрозділів Національної гвардії України. З кожним візитом сюди я бачу, що навчальний заклад розвивається. Крім посилення практичної складової, я побачив, що в Академії роблять акцент на вивчення іноземних мов та проведення міжнародних заходів - цей шлях є перспективним і важливим в процесі підготовки сучасних фахівців», - сказав генерал-полковник Юрій Аллеров.

Найближчим часом командувач Національної гвардії України планує провести зустрічі з науково-педагогічним складом, випускниками Академії та перевірити проведення державної атестації в навчальному центрі.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ