новини

Командувач Нацгвардії перевірив, як в Академії покращують навчально-матеріальну базу

02.06.2018 07:08

Командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров перевірив об’єкти будівництва та приміщення в Національній академії. На сьогодні в навчальному закладі проводяться масштабні ремонтні роботи на 4 об’єктах.

Огляд розпочався з ознайомлення з побутовими умовами проживання молодого поповнення солдатів батальйону забезпечення навчального процесу, де командувачу продемонстрували покращені умови. Надалі генерал-полковник Юрій Аллеров перевірив хід робіт на об’єктах будівництва. Зокрема він ознайомився зі станом будівництва майбутнього гуртожитку, де планується квартири під службове житло.

«Я бачу, що чимало вже зроблено. Проте це не має стати приводом для зупинки. Варто розуміти, що для того, щоб своєчасно відповідати на вимоги сьогодення, треба постійно розвиватися і самовдосконалюватися»,­ – сказав генерал-полковник Юрій Аллеров.

Начальник Національної академії генерал-майор Сергій Соколовський доповів про результати робіт, зроблених в поточному році, та плани на найближчий час. Загалом, на сьогодні в Академії, проводиться поточний ремонт двох корпусів та обладнання ще одного корпусу. Це надасть змогу розширити навчальні потужності в пункті постійної дислокації та збільшити кількість аудиторій для проведення теоретичної та практичної підготовки.

«Національна гвардія зараз знаходиться на етапі реформування і найшвидше на всі зміни мають реагувати саме навчальні підрозділи. Це дозволить нам отримувати випускників, які володіють сучасними та актуальними знаннями і навиками. Робота в цьому напрямку ведеться і з кожним навчальним днем темпи мають зростати», - зазначив генерал-полковник Юрій Аллеров.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ