новини

В Академії впроваджено новий формат курсів післядипломної освіти для офіцерів

05.06.2018 07:09

Протягом трьох місяців з офіцерами, які отримали офіцерське військове звання без навчання у вищих військових навчальних закладах буде проведений спеціальний курс. Гвардійці пройдуть практичну підготовку щодо службово-бойового застосування і управління діями підрозділів Нацгвардії.

Перед початком курсів до офіцерів звернувся Командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров:

«В Академії вам нададуть необхідні знання, системні підходи та методологію роботи з особовим складом. Певні знання в методиці навчання та навіть деякі психологічні підходи до особового складу. Використовуйте цю можливість, аби отримати комплекс знань в галузі освіти і практичних навичок. Такі курси будуть проведені вперше і я чекаю від вас продуктивної роботи».

Метою зборів є підготовка офіцерів для отримання професійних навичок у виконанні офіцерських посадових обов’язків, ефективного керівництва підлеглим особовим складом та оперативного прийняття рішень.

«Ми повинні напрацювати певний алгоритм, аби надати вам необхідні матеріали. Тому націлюю вас на двосторонній зв'язок з викладачами. Усі ваші рекомендації будуть враховані вже на цих зборах та втілені у навчальну програму на перспективу тим, хто буде навчатися після вас», - сказав генерал-полковник Юрій Аллеров

Такі курси планують проводити двічі на рік по 3 місяці кожний. Всі заняття відбудуться в навчальному центрі Академії Нацгвардії, більша частина з яких будуть практичними й в польових умовах.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ