новини

Студенти Академії Нацгвардії представили проект на міському конкурсі

06.06.2018 15:43

На базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця пройшов другий тур міського конкурсу студентських проектів «Харків - місто молодіжних ініціатив».

Для участі у другому турі було запрошено 25 проектів переможців першого етапу з тринадцяти закладів вищої освіти Харкова. Представлені проекти спрямовані на вирішення проблемних питань у різних напрямах життєдіяльності міста.

Національну академію Національної гвардії України представили студентки факультету економіки та менеджменту Станіслава Котенок та Анастасія Сиса. Під науковим керівництвом професора кафедри менеджменту та військового господарства факультету економіки та менеджменту Марії Науменко дівчата презентували проект на тему: «Quick Medical Access», який здобув перемогу у номінації «Креативні стартап-проекти».

Студентки Академії продемонстрували професіоналізм та вразили журі креативністю та практичністю запропонованих ідей.

«Досліджувати насправді дуже цікаво, в процесі дізнаєшся багато нового, експериментуєш, розвиваєшся. Враження від участі лише позитивні, досвід написання роботи та її захисту у будь-якому випадку корисний. Адже створення доступу до швидкої допомоги дозволить розв’язати дилему та стереотипи, які склалися в області охорони здоров’я, а також підвищити престижність медичних закладів та ефективність обслуговування пацієнтів. До того ж, доповіді інших учасників також були оригінальними. Це дозволяє розширити власний світогляд, зрозуміти, які теми досліджень викликали інтерес та почерпнути нову інформацію для себе. Також хочу подякувати науковому керівнику, яка надала кваліфіковану допомогу під час підготовки до конкурсу та допомогла мені здобути перемогу», - розповідає студентка Анастасія Сиса.

Вітаємо переможців та професора кафедри менеджменту та військового господарства факультету економіки та менеджменту, що здійснювала наукове керівництво роботами переможців! Бажаємо подальших успіхів та нових перемог!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ