новини

Збірна Академії стала бронзовим призером у змаганнях «Гонка Нації»

11.06.2018 17:54

Майор Артем Турчинов та чотири курсанти Академії разом долали дистанцію на 5 км та майже два десятки різноманітних перешкод. Обов’язкове правило, що з’явилось лише цього року – дівчина у складі команди.

«Хвилювання на старті неймовірне, адже ти абсолютно не знаєш, чого очікувати. Які саме перешкоди будуть на трасі учасникам не повідомляють. Сили забирає і сам біг, адже це було не просто пряма, а постійні підйоми вгору, вниз по впадинах. Буквально на межі своїх можливостей ми долали перешкоду за перешкодою», – ділиться враженнями учасниця команди Академії Вікторія Піскунова.

Цього року в змаганнях брали участь 700 чоловік. Завдяки посиленій підготовці та регулярним тренуванням, команда гвардійців посіла призове третє місце.

«Результат, якого ми досягли – це стимул для нас тренуватися і наступного року бути першими. Для нас "Гонка Нації" – це вже не просто змагання, а спосіб життя, бо кожного дня ми тренуємося і уявляємо як знову змагаємося за перемогу на чергових випробуваннях.  Людина завжди може більше, ніж думає, треба тільки дозволити собі вийти за ці уявні рамки», – зазначив майстер спорту України, доцент кафедри фізичної підготовки та спорту Академії майор Артем Турчинов.

 Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ