новини

У Харкові відбулись змагання з кросфіту між ветеранами бойових дій

13.06.2018 13:31

Збірна гвардійців Національної академії взяла участь у змаганнях з кросфіту «Ігри героїв».

Військовослужбовці Академії  виступали в категорії «ветерани АТО». До складу збірної увійшли офіцери та курсанти навчального закладу – всі вони учасники бойових дій на Сході України.

«Спортсмени прагнуть своїм особистим прикладом показати іншим людям з інвалідністю, що їм під силу жити повноцінним життям. Ми мотивуємо своїм проектом людей з інвалідністю – ветеранів, цивільних - займатися спортом», – розповідає ініціатор змагань в Україні Євген Коваль.

Учасники виконували вправи кросфіту, який включає в себе елементи важкої атлетики і функціонального багатоборства. За результатами змагань гвардійці Академії здобули золоту і бронзову медалі.

«Ми долучились до підтримки героїв, бо саме підтримка друзів і всього народу України дає їм сили для життя та надихає на заняття спортом», - зазначив переможець майор Артем Турчинов, офіцер Академії Національної гвардії України.

Змагання проводяться в декілька етапів, у Харкові пройшов перший цьогорічний етап, а в Києві відбудеться всеукраїнський фінал змагань.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ