новини

Курсант Академії стала призером конкурсу студентських проектів

26.06.2018 10:06

У головному залі Харківської міської ради відбулося нагородження переможців ІІІ Міського конкурсу студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив». Нагороджували учасників в чотирьох номінаціях: «Розумному місту - креативна молодь», «Рідному Харкову - стабільний розвиток», «Харків - територія успішної кар'єри» і «Харків - місто відкрите, творче,толерантне». Церемонію нагородження провів Харківський міський голова Геннадій Кернес. Мер вручив авторам кращих проектів Подяки Харківського міського голови та грошові призи.

Проект сержанта Христини Бойчук та Ярослави Свяченої «Харків – вільний, патріотичний та демократичний» посів 3-тє почесне місце серед 92 робіт, які пройшли у фінал.

«Для мене дуже багато значить участь у такого роду конкурсах та створення таких проектів. Ми намагаємося створити максимально комфортні умови для культурного та патріотичного виховання молоді Харкова, а в подальшому і усієї України. Завдяки спілкуванню з іншими конкурсантами та організаторами ми заручаємося підтримкою та ентузіазмом для подальшого розвитку нашого проекту», - ділиться враженнями сержант Христина Бойчук.

На завершення церемонії Геннадій Кернес повідомив, що наступного року призовий фонд конкурсу студентських проектів знову зросте - грошові премії збільшаться на 5 тис. грн за кожне призове місце.

«Харків - місто молоді і студентів, і тому такі проекти дуже важливі для нас. Звичайно, не все можна охопити, але ті ініціативи і проблеми, які представлені в ваших роботах, дають стрімкий поштовх для реалізації цікавих ідей в місті. Я хочу побажати вам, щоб ви не зупинялися на досягнутому, щоб ваш талант розвивався і вас оточували друзі. Щастя, здоров'я і всіх благ!»- сказав Геннадій Кернес.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ