новини

На Київському факультеті з військовослужбовцями провели комплексні заняття

03.07.2018 08:00

Питання безпеки життєдіяльності та збереження життя та здоров’я підлеглих є пріоритетним напрямком роботи на Київському факультеті. З цією метою відбулися заняття з особовим складом факультету по дотриманню заходів безпеки під час виконання різноманітних завдань в умовах повсякденної діяльності.

«Звертаю Вашу увагу на постійну небезпеку, яка може виникати при виконанні службових та бойових завдань, а особливо при поводженні зі зброєю та боєприпасами. Не забувайте про свою відповідальність та самопідготовку», - нагадав підлеглим заступник начальника Київського факультету Національної академії Національної гвардії України підполковник Руслан Кізян.

На 11 навчальних місцях до особового складу довели правила поводження та експлуатації військової техніки, зброї, вибухових та токсичних речовин, електричних приладів під час проведення занять та господарських робіт, а також заходи безпеки на заняттях з фізичної підготовки та порядок надання першої медичної допомоги. Також було розглянуто питання дотримання заходів безпеки щодо запобігання загибелі особового складу на службі та в позаслужбовий час.

Ярослав Бас