новини

Викладач Академії взяла участь у семінарі «Resilience and English Methodology»

04.07.2018 14:26

Старший викладач кафедри філології, перекладу та мовної комунікації гуманітарного факультету Маргарита Мягка взяла участь у інтенсивному семінарі з методики викладання англійської мови «Resilience and English Methodology».

Захід відбувся за підтримки посольства США у Святогірську. Учасниками семінару стали 20 викладачів англійської мови з усієї України.

Протягом трьох насичених днів учасники мали нагоду ознайомитись з інноваційними методиками  викладання англійської мови. Зокрема, тематика семінарів стосувалася технік письма, оцінювання, використання сучасних інформаційних і комунікаційних технологій. Також було приділено увагу такому виду мовленнєвої діяльності як аудіювання.

«Американські викладачі поділилися своїм досвідом та ідеями щодо удосконалення якості викладання, розвитку критичного мислення, морально-етичного виховання, використання на заняттях з англійської мови відео та фотографії, використання ігрових практик», - каже Маргарита Мягка.

По закінченню семінару учасники отримали сертифікати участі від посольства США в Україні та Регіонального офісу англійської мови.

Ольга Лисичкіна