новини

Військовослужбовців Нацгвардії запросили на навчання та службу в Академії

09.07.2018 13:10

Вже другий тиждень офіцери-магістри та курсанти Національної академії проходять військову практику у підрозділах НГУ.

За сприянням командування у центрі культури військової частини 3005 було організовано зустріч з військовослужбовцями контрактної служби. Під час якої, начальник кафедри тилового забезпечення факультету економіки та менеджменту полковник Сергій Каплун провів агітаційну роботу щодо вступу до Національної академії Національної гвардії України.

«У наш час бути військовим - це почесний обов’язок. Вам це відомо не по чуткам, адже ви вже стали на шлях захисника Батьківщини. Ви маєте можливість проходити навчання в лавах сучасної армії. Нам потрібні військовослужбовці, які є відповідальними, ініціативними, а також справжніми патріотами України. Саме ці риси сприятимуть успішному виконанню службових обов’язків. Якщо у вас є бажання бути професійним військовим, то Академія Національної гвардії України чекає на вас», - звернувся до присутніх полковник Сергій Каплун.

Офіцер Академії розповів військовослужбовцям-контрактникам про навчальний процес і побут курсантів, переваги військової служби за контрактом у навчальному закладі. Усі присутні почули про історію, традиції, досягнення та перспективи розвитку Національної академії.

Наприкінці заходу, Нацгвардійці переглянули відеоматеріали про діяльність Академії та завдання, з якими курсанти стикаються під час навчання.

Результати цієї роботи не заставили себе довго чекати – троє військовослужбовців за контрактом відразу після зустрічі виявили бажання вступити до лав Національної Академії.

майор Андрій Головня,

фото автора