новини

Начальник Академії зустрівся з офіцерами, які планують навчатися в Академії

09.07.2018 17:52

Перед початком оцінювання з кандидатами на вступ зустрівся начальник Академії генерал-майор Сергій Соколовський. Він довів основні вимоги, щодо перебування офіцерів на території навчального закладу, загальний порядок складання іспитів та представив членів приймальної комісії.

«Я радий вас вітати у стінах нашого навчального закладу. Одразу хочу налаштувати вас на плідну працю – адже цього року утворилася непроста конкурсна ситуація. Тому ваше головне завдання зараз – якнайкраще здати вступні іспити. Кращі з вас залишаться тут навчатися, а для решти це лише привід працювати над собою, готуватися і обов’язково спробувати свої сили наступного року. Добре налаштуйтеся та покажіть найкращі результати», – зазначив генерал-майор Сергій Соколовський.

Представники приймальної комісії провели консультації за своїми напрямками. Попереду в офіцерів три дні вступних випробувань та підсумкове засідання приймальної комісії. Цього року свої сили спробують понад дві сотні офіцерів Національної гвардії та інших збройних формувань.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ