новини

Гвардійців запросили вступати до Національної академії НГУ

12.07.2018 13:06

Слухач Академії поділився з вояками військової частини 3035 власним досвідом навчання в цьому освітньому закладі та закликав їх скористатися шансом отримати вищу освіту у профільному ВНЗ.

Майор юстиції Віктор Логвінов зараз проходить практику на базі Слов’янського полку НГУ. Користуючись нагодою, він нагадав воїнам про можливість здобуття омріяної військової чи цивільної спеціальності на базі академії. Майор також розповів про те, як там навчають, зокрема про нові форми та види занять, сучасні технічні засоби, що дозволяють краще засвоювати знання, отримувати навички та вміння.

«Після бесіди та демонстрації фільму індивідуально спілкувався приблизно з десятком військовослужбовців. Питали про вимоги до вступу, необхідні документи, рівень освіти. Частина бійців замислюється не лише про контракт, але й про можливість пов’язати все своє життя із захистом України. Інших мотивує можливість отримати вищу освіту, а відтак і гідний заробіток, без втрат для сімейного бюджету», - розповів майор юстиції Віктор Логвінов.

«Мене давно цікавить не лише можливість укласти контракт, але й отримати освіту в Національній академії Національної гвардії України. Я вже збираю необхідні документи. Ця бесіда для мене особисто була дуже корисною. Думаю, для тих, хто ще вагається чи приймати таке рішення -  теж», - поділився військовослужбовець патрульного батальйону Олег Ткаченко.

Нагадаємо, на сьогоднішній день головою представництва НАТО в Україні визначено НА НГУ - головною платформою для проведення всіх видів навчань НАТО у Східному регіоні України.

Віктор Логвінов,

Богдан Кондратов,

Сергій Молотков